Nieuws uit Zonhoven

Zonhoven

Nieuws uit Zonhoven

Auto tegen boom

17/06/18 18:06 - Zondagmorgen rond 4.15 uur is een auto tegen een boom beland in de Vogelsacklaan in Zonhoven. De 33-jarige Ozkan B. uit Hasselt raakte hierbij gewond.

163 hectare bomen kappen: goed voor de natuur?

16/06/18 02:57 - Het beheerplan voor de natuurgebieden Teut-Tenhaagdoorn en Kelchterhoef in Zonhoven en Houthalen-Helchteren zaait verdeeldheid. Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) wil er in totaal 163 hectare bos kappen om meer heide en open valleien te krijgen, het departement Omgeving vindt dat geen goed idee.

Botsing

13/06/18 17:48 - In de Heidestraat in Kuringen zijn woensdagmiddag een vuilniswagen en een auto gebotst. De 41-jarige Malika A. uit Zonhoven raakte daarbij gewond.

Parkeerverbod voor trucks

11/06/18 02:57 - Parkeren voor vrachtwagens is niet langer toegestaan langs de N74 of de Omleidingsweg in Zonhoven. Daarmee komt er een uitbreiding van het parkeerverbod dat eerder al was opgelegd langs de Grote Baan in Houthalen-Helchteren.

Tuinhuisje in de as gelegd

08/06/18 03:00 - Bij de hulpdiensten is gisteren rond 10.45 uur een oproep binnengekomen van een brand op het kruispunt van de Sparrenweg en de Elstrekenweg. Een tuinhuis stond in lichterlaaie. De brandweer had het vuur snel geblust. Van het gebouw en de inboedel kon niets meer worden gered. De oorzaak van de brand is onbekend.

Zonhovenaar vrijgesproken voor bijten agent

06/06/18 12:56 - De Hasseltse strafrechter heeft woensdag een 32-jarige Zonhovenaar vrijgesproken van diefstal en weerspannigheid tegenover de politie. Uit onderzoek bleek dat de man op het moment van de feiten leed aan een geestesgestoordheid (zwakbegaafd en drugspsychose) waardoor hij geen controle meer had over zichzelf.

Beringse bromfietser gewond in Zonhoven

04/06/18 17:25 - Ivan I. (17) uit Beringen is maandagvoormiddag bij een ongeval op de Halveweg gewond geraakt. De bromfietser werd rond 8 uur door een auto geraakt. De jongeman werd naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Geld weg bij inbraak in Zonhoven

01/06/18 18:56 - Donderdag rond 18 uur is op de Rozenkransweg een inbraak in een huis vastgesteld. De dieven maakten geld buit. (mm)

Vijf dagen legeroefening ‘Nightwing’ in Limburg

25/05/18 12:21 - De Information Operations Group (Info Ops Gp) van het Belgisch leger houdt vanaf 28 mei voor het eerst in Vlaanderen haar jaarlijkse grote oefening, die vijf dagen duurt. De oefening Nightwing heeft plaats in Hasselt, Zonhoven, Houthalen-Helchteren, Hechtel-Eksel, Peer en Maaseik. Alles gebeurt in nauwe samenwerking met de plaatselijke autoriteiten, de hulpdiensten en de lokale bevolking. Tijdens ‘Nightwing’ zullen hoofdzakelijk de specialisten in burger-militaire samenwerking en in operationele communicatie trainen.

Tot dertig maanden cel voor internationale dievenbende die Limburgse rusthuizen viseerde

24/05/18 16:24 - De correctionele rechtbank van Leuven heeft donderdag vier leden van een internationale dievenbende veroordeeld tot celstraffen tot dertig maanden. Zij opereerden vanuit Düsseldorf en viseerden in ons land onder meer rusthuizen in Vlaams-Brabant en Limburg.

Zelf nieuws uit Zonhoven?
Deel ervaringen over ZonhovenZonhoven

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Zonhoven! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken